MPC NieuwsbriefOntvang HTML?

Home Online Backup

MPC-Online-Backup

 

Steeds meer data, steeds meer belangrijke documenten, foto’s, filmpjes en wat te denken van uw emailbestand? We staan er niet echt bij stil, maar al deze data wordt opgeslagen op 1 onderdeel in uw computer, de harde schijf. En laat dat nou helaas 1 van de kwetsbaarste onderdelen zijn.

Ook zijn er gebruikers die voor zichzelf al backups maken op een cd/dvd of externe harde schijf. Dat is een goede zaak, het risico op bestandsverlies wordt dan al stukken minder.

 

 

Maar wat nou bij brand, diefstal, stroomstoring, virussen of andere toestanden? Om er zeker van te zijn dat u een goede backup heeft van al uw belangrijke bestanden heeft MPC een perfecte oplossing: de Online Backup!

 

 

Om online backups te maken moet u een programma op uw computer installeren. Met dit programma kunt u instellen waarvan u backups wilt maken en wanneer en hoe vaak deze backups moeten plaatsvinden. Vervolgens worden deze bestanden verstuurd naar een server van MPC. De servers van MPC bevinden zich in Joure en Lemmer.

 

 

U kunt er voor kiezen om na elke backup middels een emailbericht op de hoogte gebracht te worden, of juist alleen een bericht als er iets niet helemaal goed is gegaan.

 

 

Uiteraard kan MPC het programma voor u installeren en samen met u kijken naar wat er allemaal gebackupped moet gaan worden. De kosten hiervoor worden berekend volgens uurtarief.

 

De kosten van MPC Online Backup bedragen € 25,- per maand ex. BTW. 

 

Heeft u nog vragen? Of wilt u direct bestellen? Neem dan contact met MPC op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0621884699.