MPC NieuwsbriefOntvang HTML?

Home Audio & Video 8mm naar DVD
8mm digitaliseren
 
Sinds 2011 biedt MPC de mogelijkheid om uw oude 8mm films om te laten zetten op dvd. MPC gebruikt hiervoor een goede 8mm projector, die tevens ook het geluidsspoor door kan geven. Het is geen geheim dat dergelijke werkzaamheden enorm veel tijd nemen, alleen al het “digitaliseren” neemt evenveel tijd als de film lang is omdat MPC bij het opnameproces aanwezig wil zijn zodat er direct ingegrepen kan worden wanneer dat nodig is.
moviereelstack 
Het resultaat mag er dan uiteindelijk ook wezen, en, geheel afhankelijk van uw wensen, kan de film ook gemonteerd worden, er kan muziek onder gezet worden en ook een uitgebreid dvd menu behoort tot de mogelijkheden.
 
De kosten van het overzetten zijn lastig om in te schatten, het hangt er vanaf van wat u wil. Globaal kost het omzetten van een 8mm film €1,- per minuut. (excl. BTW)
 
Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook een “proefdvd” van uw project kan gemaakt worden, zodat u van tevoren weet hoe uw dvd’s eruit komen te zien. (Let wel, helaas kan ook MPC de oude beelden niet mooier maken dan dat ze zijn, wel zal MPC er alles aan doen om de film zo natuurgetrouw mogelijk op dvd te zetten.)