MPC NieuwsbriefOntvang HTML?

Home ICT
Antivirus NOD32
 
Virussen zijn een van de grootste bedreigingen voor een computer. Het is dus verstandig een goede virusscanner aan te schaffen om je te beschermen tegen deze indringers. MPC verkoopt uitsluitend NOD32 Antivirus en dat is niet zonder reden. NOD32 is naar onze mening de beste virusscanner die er is, en ook de klanten die reeds dit product gebruiken zijn zeer te spreken over deze virusscanner. Schaf dus vandaag nog uw versie aan van NOD32. Een email of telefoontje met MPC is al voldoende, en in de meeste gevallen beschikt ook u direct over deze fantastische virusscanner!
 
Wanneer u reeds NOD32 heeft gekocht en vragen of problemen heeft over NOD32, neemt u dan gerust contact op met MPC via de mail of telefonisch. 

NOD32MPC


Veel gestelde vragen.
 
1. Huidige ESET NOD32 virusscanner licentie is verlopen, hoe kan ik deze licentie verlengen, zodat mijn virusscanner up tot date blijft?
Antwoord: Wanneer u uw huidige licentie wil verlengen en dus gebruik wil maken van de korting die u dan krijgt kunt u gewoon contact opnemen met MPC via de mail of telefoon. MPC regelt dan de rest.
 
2. Hoe kan ik mijn huidge gebruikersnaam van mijn verlopen ESET NOD32 licentie achterhalen, want ik ben de licentiebrief kwijt?
Antwoord: Open uw NOD32 Virusscanner versie. Heeft u de nieuwste versie 4.0 heeft van het programma, klik dan op de knop "Beveiligingsstatus"
Hier kunt u uw oude gebruikersnaam vinden. Voorbeeld: EAV-01234567
Heeft u versie 2.7. Klik dan op "Update" vervolgens klikt u in het rechtervak op de knop "Setup". Hier kunt u uw oude gebruikersnaam vinden. Voorbeeld: EAV-01234567.
 
3. Waar kan ik mijn ESET NOD32 virusscanner programma vinden op de pc?
Antwoord: In uw Windows "Start" menu staat ESET NOD32 onder "Programma's". Ook kunt u het programma vinden door te dubbel klikken op het groene pictogrammetje ESET NOD32 rechts onderin uw scherm naast de tijdklok.
 
4. Ik heb ESET NOD32 virusscanner niet meer geinstalleerd op mijn pc staan, en ben mijn licentiegegevens kwijt, dus kan mijn gebruikersnaam en wachtwoord ook niet achterhalen volgens de manier van vraag 2, wat moet ik nu doen?
Antwoord: Vraag uw licentiegegevens dan aan via deze pagina http://www.nod32.nl/support/faq/licentie.aspx. Mocht dit niet lukken via die pagina dan kunt u uw licentiegegevens opvragen door een ticket in te dienen via deze pagina http://helpdesk.nod32.nl/newticket.php.
 
5. Hoe weet ik hoelang mijn ESET NOD32 licentie geldig is?
Antwoord: Open uw NOD32 Virusscanner versie. Heeft u de nieuwste versie van het programma, klik dan op de knop "Beveiligingsstatus"  Hier staat: "Licentie geldig tot:"""""""""""" (eind datum)
 
6. Hoe weet ik of NOD32 mijn computer beschermt en up-to-date is?
Antwoord: NOD32 start automatisch op na installatie. U kunt dit zien als u op het groene NOD32 icoontje klikt rechtsonder op het scherm bij de Windows klok. Het control center verschijnt en er mogen geen foutmeldingen verschijnen (is dit wel zo, vul dan het support formulier in: http://www.nod32.nl/support/aanvraag/). Klik op de onderste UPDATE en vervolgens (rechts) op: UPDATE NU.
U krijgt een melding dat NOD32 gaat updaten of up-to-date is. Komt er een foutmelding, zorg dat NOD32 toegang krijgt van uw firewall, of zet deze tijdens de UPDATE NU enkele seconden uit. Krijgt u nog steeds een foutmelding, mail ons dan via http://www.nod32.nl/support/aanvraag/.
Daarna kunt u links op NOD32 klikken en DIEPGAANDE ANALYSE opstarten.
Als dat allemaal werkt, kunt u gerust zijn!

7. Wat is het verschil tussen ESET NOD32 en ESET Smart Security?
Antwoord:  ESET Smart Security heeft een handmatig instelbare firewall en een anti-spam filter voor Microsoft Outlook en Outlook Express. ESET NOD32 is een virusscanner met ook een firewall maar waar geen handmatige instellingen mogelijk zijn. ESET NOD32 heeft geen spamfilter voor Microsoft Outlook en Outlook Express. Uiteraard worden de e-mails wel op virussen gescant alvorens het bericht wordt geopend. Dus mocht u veel last hebben van SPAM e-mail die u binnen krijgt met Outlook Express of Microsoft Outlook dan raden wij u ESET Smart Security aan. Mocht u gebruik maken van e-mail via de webbrowser zoals bijvoorbeeld Hotmail of Gmail en ontvangt u daar SPAM, dan heeft ESET Smart Securty dus ook geen zin.
 
8. Mijn gebruikersnaam en wachtwoord worden niet geaccepteerd door de ESET NOD32 virusscanner wat moet ik doen?
Antwoord:  Wanneer dit probleem zich voordoet kunt u het beste de NOD32 Virusscanner verwijderen en dan de computer opnieuw opstarten. Let op: Zorg ervoor dat u uw aangekochte licentiebrief met gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand heeft, dit heeft u nodig voor de nieuwe ESET NOD32 installatie.
Om te verwijderen: Ga naar het "Configuratiescherm", dubbelklik dan op het icoon "Software" of het icoon "Programma's verwijderen en of installeren" Zoek dan NOD32 Virusscanner in de lijst en verwijder deze. Vervolgens download u het programma opnieuw van deze locatie: http://www.nod32.nl/download/  En vervolgens installeert u het programma door de instructies op het scherm te volgen. Voor meer informatie wat betreft installatie klik op deze link: http://www.nod32.nl/download/docs/.