MPC NieuwsbriefOntvang HTML?

Home Wat is MPC?
Wat is MPC?
 
MPC, oftewel Martijn Postma Computerservice, is op 1 januari 2007 gevestigd als ICT bedrijf in Joure. Het idee om een ICT bedrijf op te zetten kwam niet uit de lucht vallen, er bleek/blijkt namelijk een grote behoefte aan goede service aan huis, die natuurlijk wel betaalbaar was.
Op dit moment levert MPC allerlei diensten en producten aan klanten (met zeer uiteenlopende wensen), zowel particulier als zakelijk. Maar altijd staat de visie van MPC centraal, namelijk een dienst/product op maat en naar uw wensen!
 
Wat doet MPC?
 
Eigenlijk alles op het gebied van computers, maar ook een nieuwe LCD- of plasma TV is bij MPC te bestellen. Zoekt u een nieuwe printer? Wilt u graag een beamer huren of kopen? Heeft u informatie nodig voor het aanschaffen van een complete dolbyproducten geluidsset? Heeft u interesse in computerles? Bij MPC moet u wezen!
 
Op het gebied van computers is heel veel mogelijk bij MPC. Heeft u een computer die kapot is of wilt u graag een nieuwe computer? Schroom dan niet om contact met MPC op te nemen. Er zal bij een reparatie altijd geprobeerd worden om een nauwkeurige schatting van de kosten te maken. Verder vindt MPC het belangrijk om systemen en producten op maat te leveren. Wat heeft u aan een computer met tvkaart als u die helemaal niet gebruikt?
Kortom: voor al uw computer en andere hardware wensen en vragen, bent u bij MPC aan het juiste adres!
 
Is er nog meer?
 
Jazeker! MPC heeft de afgelopen jaren investeringen gedaan om nog meer diensten aan te kunnen bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van het omzetten van 8mm beelden naar DVD? Videobanden zijn ook geen probleem... MPC is ook druk bezig geweest om een perfect mediacenter te bouwen, en ook dit project is met goed gevolg afgesloten.
Verder heeft MPC altijd interesse gehad in geluidstechniek op grotere bijeenkomsten, bijvoorbeeld een receptie, vergadering maar ook bruiloften en andere feesten. Er is dan ook een PA- installatie aangeschaft, zodat ook u voor geluidszaken bij MPC terecht kunt.
 
mpcdenkmee
 
Mocht u toch iets missen, schroom dan niet om even contact op te nemen.  MPC wil met u meedenken en u graag verder helpen!